Velloflex Magnetpute
  • 1411_Kartong+magnetkudde
  • magnetkudde_2-450x355
  • magnetkudde_illst

Velloflex Magnetpute

995 kr

Pute med høy komfort og kvalitet. Inneholder VelloFlex patenterte sirkulær magnetteknologi og er CE-registrert som medisinsk utstyr. Finnes som soft, medium og hard.

Clear selection
Varenummer: I/A Kategorier: ,
000

Velloflex magnetpute er et godt tillegg til deg med VelloFlex magnetmadrass eller et alternativ for de som ønsker å fokusere til skuldre, nakke og hode. Inneholder VelloFlex patenterte sirkulær magnetteknologi og er CE-registrert som medisinsk utstyr. Er fremstilt med høye krav til materialvalg, komfort og kvalitet.

Finnes som: Soft, medium og hard

Stopping: 100% polyester

Trekk: Mykt og behagelig stoff i 100% bomull

Magneter: 2 stk. 30 cm Velloflex Original magnetbånd innsydd i lommer i midten av puten. Patentert for sin sirkulære magnetisme og CE-registrert som medisinsk utstyr. Totalt 56 magnetfelt

Størrelse: 50×60 cm (standard)

100% allergifrie materialer

Tilleggsinformasjon

Størrelse

50×60 cm (standard)

Hardhet

Soft, Medium, Hard

Anvendes

Bruk pute i vanlig putevar i enhver sovestilling. Det er mulig å vri og vende på puten som du finner mest praktisk, magnetene er festet godt og effekten er den samme.

Behandling

Det er to års fabrikkgaranti på puten. 30 års garanti på magnetene

Magneter

2 st 30 cm VelloFlex Original magnetbånd innsydd i lommer i midten av puten. Patentert for sin sirkulære magnetisme og CE-registrert som medisinsk utstyr. Totalt 56 magnetfelt

Omtaler(0)

Det er ingen omtaler ennå.

Add a Review

Be the first to review “Velloflex Magnetpute”