Velloflex MemoryPlus Magnetpute
  • 1703_velloflex_memoryplus_800x800
  • Kudde-plus-Velloflex

Velloflex MemoryPlus Magnetpute

995 kr

En innovativ balanse mellom smertelindring, myket, støtte og magnetterapi. Hjelper til å forbedre søvnkvaliteten ved å lindre trykkpunkter som kan forårsake ubehag samtidig som du får en effektiv magnetterapi med de verdenspatenterte BIOflex® magnetene. Puten inneholder 100 magnetfelter.

Produsert i eksklusivt materiale, for en deilig følelse av umiddelbar avslapning. Puten tilpasser seg etter din hodeform og nakkekontur for å gi både komfort og støtte til å finne den beste sovestillingen.

Varenummer: 530 Kategorier: ,
000

Memoryskum plussene (fyllet i puten) tilpasser seg etter din hodeform og gir behagelig trykkavlastning. Du oppnår da en ergonomisk sovestilling for nakke og hodet – slik at du får en god kvalitetssøvn samtidig som effektiv magnetterapi og smertelindring. Puten består av en innerpute og en ytterpute. Innerputen er en tynn bomullspute som er fylt med memoryskum pluss. Du regulerer selv mengde slik at tykkelsen og hardheten blir rett for deg. Memoryskummet er CertiPUR-sertifisert, og produsert uten skadelige kjemikalier. Ytterputen er i materialet Tencel®, et trefiber materiale med miljøtilpasset produksjon, som er myk som silke mot huden din og samtidig leder bort eventuell fukt. Materialene er selvfølgelig allergivennlige. Magnetteknologien BIOflex® er sydd inn i innerputen på begge sider, slik at du vil få effekt uansett hvilken vei puten ligger. Du vil få en god natts søvn med MemoryPlus Magnetpute!

Stopping: Puten består av en innerpute og en ytterpute. Innerputen er en tynn bomullspute som er fylt med memoryskum pluss. Du regulerer selv mengde slik at tykkelsen og hardheten blir rett for deg.

Trekk: Mykt og behagelig stoff i 100% bomull

Magneter: Magnetteknologien BIOflex® er sydd inn i innerputen på begge sider, slik at du vil få effekt uansett hvilken vei puten ligger. Du vil få en god natts søvn med MemoryPlus Magnetpute! Puten inneholder 100 magnetfelter.

Størrelse: 56×45 cm (normal pute størrelse)

100% allergifrie materialer

Vask:
Kan vaskes i maskin på 40 grader. Henges til tørk. Ta ut innerputen (med memoryskum plussene) ved vask.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

56×45 cm (normal pute størrelse)

Anvendes

Bruk pute i vanlig putevar i enhver sovestilling. Det er mulig å vri og vende på puten som du finner mest praktisk, magnetene er festet godt og effekten er den samme.

Behandling

5 års fabrikkgaranti og 30 års garanti på magnetene.

Magneter

Magnetteknologien BIOflex® er sydd inn i innerputen på begge sider, slik at du vil få effekt uansett hvilken vei puten ligger. Du vil få en god natts søvn med MemoryPlus Magnetpute! Puten inneholder 100 magnetfelter.

Omtaler(0)

Det er ingen omtaler ennå.

Add a Review

Be the first to review “Velloflex MemoryPlus Magnetpute”